Sijoitustiedon kumppanitarjous Finlandia Korkotuotto -rahastoon*

  Saat edun käyttöösi ottamalla yhteyttä asiantuntijaamme - tai jättämällä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella - ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä rahastomerkintään tai muuhun kiinnostukseesi liittyen.

  Kristian Kause

  *Merkintä- ja lunastuspalkkioetu voimassa alkaen 10 000 euron sijoitukselle, jonka sijoitusaika on vähintään 6 kk. Merkintäpalkkio norm. 1 % ja lunastuspalkkio 1 %.
   
  Ennen rahastosijoituksen tekemistä tutustu huolellisesti rahaston avaintietoasiakirjaan, rahastoesitteeseen sekä rahaston sääntöihin.
  Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta. 
  Kyllä, haluan että minuun ollaan yhteydessä:

   

  Finlandia Rahastoyhtiö

  Finlandia Korkotuotto Sijoitusrahasto

  MorningStar Rating
  Rahaston riskitaso 2/7
  Juokseva tuotto noin (per 25.3.2024) 7,6 %
  Refinitiv Lipper rating (tuotto) 5/5

  Sijoitustiedon kumppanitarjous* Sijoita Finlandia Korkotuotto -rahastoon ilman merkintäpalkkiota, ja lunastuspalkkio 6 kk sijoitusajan jälkeen 0 %.

  *Etu voimassa alkaen 10 000 euron sijoitukselle.

  Tervetuloa tutustumaan Korkotuotto-rahastoomme sijoituskohteena. Finlandia Korkotuotto-sijoitusrahastoa hallinnoi Finlandia Rahastoyhtiö Oy, joka on sijoituspalveluyritys Finlandia Group Oyj:n täysin omistama tytäryhtiö. Toimintaamme valvoo Finanssivalvonta.

  Rahastomerkinnän voit tehdä olemalla yhteydessä asiantuntijaamme tai jättämällä yhteydenottopyynnön. Tutustu ennen rahastomerkinnän tekemistä rahaston avaintietoasiakirjaan, rahastoesitteeseen sekä rahaston sääntöihin. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta.

  Finlandia Korkotuotto Sijoitusrahasto

  Finlandia Korkotuotto on tehokkaasti hajautettu, tuottohakuinen korkosijoitusrahasto, joka kykenee reagoimaan nopeasti korkomarkkinoiden muutoksiin.

  Rahaston varat sijoitetaan ensisijaisesti pankkien, yritysten, valtioiden ja valtiosidonnaisten yhteisöjen liikkeeseenlaskemiin euromääräisiin joukkovelkakirjalainoihin ja rahamarkkinavälineisiin sekä jo olemassa olevien sijoitusrahastojen ja yhteissijoitusyritysten osuuksiin korkomarkkinoilla. Sijoituskohteina voi kuitenkin olla myös muita korkoa tuottavia arvopapereita. Markkinatilanteesta riippuen rahaston varat voidaan myös sijoittaa kokonaan matalariskisiin korkoinstrumentteihin tai talletuksiin.

  Rahaston kurssikehitys

  Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä, sillä rahastosijoittamiseen liittyy aina tuoton epävarmuuteen ja arvonvaihteluun liittyvä riski eli sijoitusten arvo voi nousta tai laskea ja sijoittajan on mahdollista menettää rahastoon sijoitettu pääoma osittain tai kokonaan.

  Tuotto vuoden alusta
  1 vuoden tuotto
  Vuotuinen tuotto 3 vuotta
  Vuotuinen tuotto 5 vuotta
  Vuotuinen tuotto rahaston perustamisesta
  1 kk
  3 kk
  6 kk
  1 v
  3 v
  5 v
  Max
  Salkunhoitaja

  Tommi Pietarinen

  Salkunhoitajana 15 yli vuoden kokemus korkomarkkinoista. Finlandia Korkotuotto -rahaston päävastuullisena salkunhoitajana rahaston perustamisesta 31.12.2013 lähtien.

  Rahaston Morningstar rating on täydet viisi tähteä eurooppalaisessa vertailussa yhdistelmäkorkorahastojen luokassa  — niin kolmen, viiden kuin kymmenen vuoden jaksoilla.

  Morningstar rating per 29.2.2023

  Suurimmat sijoitukset

  Sijoitus Maa %

  Tiedot ja dokumentit

  Artikkeleitamme korkosijoittamisesta

  Vuosi 2023 oli korkosijoittajalle vahva, mutta korkojunan kyytiin ehtii yhä

  Vuodesta 2023 kehkeytyi korkosijoittajalle poikkeuksellisen hyvä. Ei vain verrattuna vuoteen 2022, vaan pitkään aikaan. Tuottopotentiaalia riittää silti myös alkaneelle vuodelle.

  Lue lisää
  Viimeisimmät inflaatioluvut ja odotukset korkojen laskusta povaavat hyvää korkosijoittajalle

  Korkosijoittajalle yhtä herkullisia markkinatilanteita on ollut tarjolla vain muutaman kerran viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. Eli nyt jos koskaan voisi olla hyvä aika allokoida varoja myös korkosijoituksiin.

  Lue lisää
  Korkosijoittamisessa jälleen tuottopotentiaalia – haastattelussa Finlandia Korkotuoton salkunhoitaja

  Finlandia Korkotuotto -rahasto on luokkansa priimus, joka kiinnostaa sijoittajia hyvästä syystä. Salkunhoitaja Tommi Pietarinen avaa haastattelussaan Korkotuoton taustaa ja näkymiä.

  Lue lisää

  Rahasto kiinnostaa minua ja haluan että asiantuntija on minuun yhteydessä.

  Sijoitustiedon kumppanitarjous Finlandia Korkotuotto -rahastoon*

  Saat edun käyttöösi ottamalla yhteyttä asiantuntijaamme - tai jättämällä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella - ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä rahastomerkintään tai muuhun kiinnostukseesi liittyen.

  Kristian Kause

  *Etu on voimassa alkaen 10 000 euron sijoitukselle, jonka sijoitusaika on vähintään 6 kk. Merkintäpalkkio norm. 1 % ja lunastuspalkkio 1 %.
   
  Ennen rahastosijoituksen tekemistä tutustu huolellisesti rahaston avaintietoesitteeseen, rahastoesitteeseen sekä rahaston sääntöihin. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta. 
  Kyllä, haluan että asiantuntija on minuun yhteydessä:

  Sijoitustiedon kumppanitarjous – Haluan sijoittaa rahastoon tai lisätietoa rahastosta